emyu Opublikowano 7 Lipca 2024 Opublikowano 7 Lipca 2024 Przy jednej z aktualizacji samoistnie sklonowały mi sie aplikacje typu chrome, sklep play. Teraz to one odpalają mi się po wchodzeniu w różnego typu linki. W sklonowanych aplikacjach nie mogę ich usunąć, nie mogę też usunąć wszystkich sklonowanych aplikacji bo z niektórych korzystam.
Marrik Opublikowano 7 Lipca 2024 Opublikowano 7 Lipca 2024 Chrome prawdopodobnie klonuje się z automatu przy klonowaniu innych aplikacji.W telefonie żony, przy tworzeniu klonu olx, pojawiał się klon chrome mimo wyłączenia samego chrome. Usunąć można chyba tylko przez usunięcie danych wszystkich sklonowanych aplikacji.
rradek Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 I co nikt nie wymyślił na to rozwiązania? Nie ma tu żadnego mądrego? Chodzi o to że jak mam jakiś link to odpala go w sklonowanym Chromie to jest lipne. Dodatkowo jak coś pobierasz przez tego Chroma to nie możesz otworzyć pliku przez tego Chroma. Jedynie ręcznie w miejscu gdzie zostało zapisane
Rekomendowane odpowiedzi