Skocz do zawartości
  • 0

Wyłączanie aplikacji w tle

Pytanie

Opublikowano

Witam, czy można w tym telefonie wyłączyć oszczędzanie ram itp? Denerwuje mnie gdy gram i musze szybko wskoczyć do przeglądarki i kiedy wracam gra się uruchamia od nowa :/ strasznie to denerwuje.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
44 minuty temu, Michał C napisał(a):

Witam, czy można w tym telefonie wyłączyć oszczędzanie ram itp? Denerwuje mnie gdy gram i musze szybko wskoczyć do przeglądarki i kiedy wracam gra się uruchamia od nowa 😕 strasznie to denerwuje.

zablokowanie w pamięci robi się w panelu sterowania ... jeśli o to Ci chodzi ... to też może być kwestia danej apki jak się zachowuje ... sprawdź co będzie jak ja zablokujesz ...

Screenshot_2024-06-25-11-29-07-901_com.miui.securitycenter.jpg

• 0
Opublikowano

Nie o to chodzi 😕 sorki że teraz odpisuje ... Nie spodziewałem się że ktoś chce pomóc.... Wyobraź sobie, że logujesz się do banku (apka) i chcesz przelew nowy zrobić, ale potrzebujesz danych z email. Zalogowałeś/aś się do banku, i przechodzisz do email i szukasz tego listu. Masz i kopiujesz dane (numer konta) wracasz do apki banku a bank appka się restartuje i musisz jeszcze raz się logować (apka banku w tle 10sekund, albo strona co mówi "nie wyłanczaj tej strony" powodzenia xd) to wk***ia.,.. 1raz się spotykam z czymś takim. Słyszałem że redmi agresywnie oszczędza ramy telefonu... Już mu po wył. Animacje wszelkie bo muli...  Katastrofa ten telefon Redmi 12 5g