Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam czy wie ktoś jak to naprawić że podczas instalacji pakietu apk pobranej ze stron aplikacji Facebooka bądź Messangera wyskakuje taki komunikat "aplikacja nie została zainstalowana pakiet powoduje konflikt" , aktualizując przez sklep występuje to samo, przy innych aplikacjach nie mam z tym problemu tylko te dwie, pamiętam że przy zakupie telefonu przeszkadzało mi że dymki czatu są kwadratowe i nie pamiętam jakim sposobem ale wgralam coś co zmieniło mi na okrągłe i przez to mam stare wersje tych aplikacji i chciałam zaktualizować do nowszych wersji i występuje ten błąd, czy to może być tym spowodowane ? 

• 6 months later...
Posted

Mam podobny problem instalując Minecraft na nowym tablecie wyskakuje komunikat że aplikacja nie została zainstalowana ponieważ koliguje z innym pakietem. Więc co mam odinstalować żeby nie koligowało skoro nie mam innego Minecrafta 

• 1 month later...
Posted

Nie zawsze tak jest jeżeli aplikacja nie jest zgodna z systemem Android (np instalując aplikacje z systemu Android 15 na telefonie z systemem Android 14 też będzie wyskakiwał taki błąd (w odwrotna stronę też tak może by) mimo że nie ma się zainstalowanej takiej aplikacji jeszcze w telefonie) Oczywiście nie wszystkie aplikacje tak mają ale sie takie trafiają w szczególności pobierane z Apkmirror.