WiczkaBiznesWommen Opublikowano 7 Czerwca 2024 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Dzień po zakupie telefonu, zaczął się samiutki włączać oraz wyłączać, potrzebuję pomocy i informacji co mogę z tym zrobić Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Master Opublikowano 7 Czerwca 2024 Opublikowano 7 Czerwca 2024 4 godziny temu, WiczkaBiznesWommen napisał(a): Dzień po zakupie telefonu, zaczął się samiutki włączać oraz wyłączać, potrzebuję pomocy i informacji co mogę z tym zrobić Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka może to jakaś wada sprzętowa ... np. gdzieś w panelu z przyciskami ... jeśli to zakup z gwarancją proszę po prostu odesłać sprzęt z opisem problemu a jeśli nie ma takiej możliwości proszę podpytać eksperta np. napisać do @Acid albo skontaktować się z serwisem micenter ...
Netoper Opublikowano 8 Czerwca 2024 Opublikowano 8 Czerwca 2024 Dzień po zakupie telefonu, zaczął się samiutki włączać oraz wyłączać, potrzebuję pomocy i informacji co mogę z tym zrobić Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka Jeśli kupowałeś przez neta, to zwrot przysługujący do 14 dni.Jeśli stacjonarnie to zwrot na niezgodność towaru z umową.Trafił Ci się wadliwy egzemplarz.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi