Astrix Opublikowano 31 Maja 2024 Opublikowano 31 Maja 2024 Witam, zgłaszam się z problemem z moim telefonem Xiaomi 13T. Posiadam ten telefon od września, gdy był przed premierowo i z miesiąc temu zaczął mi się samoistnie restartować. Podczas użytkowania nagle robi mi się czarny ekran i pojawia mi się napis Xiaomi HyperOs tak, jakby mi się on sam resetował.
0 Master Opublikowano 1 Czerwca 2024 Opublikowano 1 Czerwca 2024 (edytowane) a nie wskoczyła Ci może ostatnio jakaś aktualizacja systemu? były już problemy z restartami na wcześniejszych wersjach dev beta Xiaomi eu ... ale od dawna już się nie uświadczyło tego problemu ... ogólnie na to nie na sposobu do naprawy ... trzeba wrzucić inna wersję systemu - jeśli jest to nowsza a jeśli nie - i można zrobić downgrade - to starsza ... w ostateczności postawić system na nowo ... jeśli nie miałeś ostatnio update systemu to problem może być i sprzętowy a wtedy nic to o czym pisałem nie pomoże ... zostaje serwis żeby w miarę możliwości sprawdzić w czym problem ... ewentualnie wymiana fona jak jest na gwarancji ... najlepiej skontaktować się z micenter i zgłosić problem do rozpoznania (jeśli nie możesz tego zrobić gwarancyjnie ...) ps. jeśli masz customowe recovery (twrp) możesz tam spróbować zrobić czyszczenie cache / dalvik / art ... tez może pomóc choć i nie musi ... ale zawsze można zapodac ... Edytowane 1 Czerwca 2024 przez Master
0 grzegorz.lki Opublikowano 1 Czerwca 2024 Opublikowano 1 Czerwca 2024 6 godzin temu, Astrix napisał(a): Posiadam ten telefon od września, gdy był przed premierowo Przypuszczam, że masz wersję global skoro piszesz o zakupie we wrześniu i o przedsprzedaży. Spróbuj na nowo pobrać aktualizacje i zainstalować, jak nie pomoże to musisz przywrócić telefon do ustawień fabrycznych. Jak dalej nie pomoże to zostaje zwrot na gwarancji do serwisu
0 Astrix Opublikowano 1 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2024 Grzegorz.Iki przywróciłem do ustawień fabrycznych zobaczę co się będzie dziać. W razie czego będę pisał znów o jakieś rady 🙏
Pytanie
Astrix
Witam, zgłaszam się z problemem z moim telefonem Xiaomi 13T.
Posiadam ten telefon od września, gdy był przed premierowo i z miesiąc temu zaczął mi się samoistnie restartować.
Podczas użytkowania nagle robi mi się czarny ekran i pojawia mi się napis Xiaomi HyperOs tak, jakby mi się on sam resetował.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi