Gość Kapex Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 W środę coś się stało z moim mi4, rano ok 7:30 wszystko było ok, ale gdy godzinę później włączyłem telefon, ekran był taki "zabielony" ledwo można było coś przeczytać, wyłączałem i włączałem, resetowałem, nic to nie dało, ale telefon działał, można było włączać aplikacje. Napisałem do xiaomiforsale i dali mi adres email do mipoint i pana Jiri, ale od nich jak na razie brak odzewu, więc pytam się czy ktoś wie o co chodzi i czy ewentualnie przyjmą to na gwarancję? Telefon nigdy nie upadł, nie ma żadnych wgnieceń. Dodaje parę zdjęć.
ZduneX25 Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Trochę to wygląda jak inwersja i kiedyś można było osiągnąć podobny efekt przez grzebanie w opcjach programistycznych, spróbuj zrobić wipe data.
Gość Kapex Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Trochę to wygląda jak inwersja i kiedyś można było osiągnąć podobny efekt przez grzebanie w opcjach programistycznych, spróbuj zrobić wipe data. Niestety, nie pomogło.
Deragon Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 A czy podczas uruchamiania się telefonu/recovery również jest taki ekran z białą poświatą? Bo jeśli tak, to niestety, ale jest uszkodzony. Natomiast jeśli nie, to raczej tylko system coś nie teges.
Gość Kapex Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 A czy podczas uruchamiania się telefonu/recovery również jest taki ekran z białą poświatą? Bo jeśli tak, to niestety, ale jest uszkodzony. Natomiast jeśli nie, to raczej tylko system coś nie teges. Jak widać Zapomniałem napisać, że te plamki to tylko pęcherzyki od folii.
Gość Kapex Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Jeżeli jeszcze kogoś to interesuje, to po kontakcie (masakrycznym ) z panem Jiri telefon został wysłany na gwarancję. Aktualnie jest gdzieś w Pradze. Edytowane 20 Września 2015 przez Kapex
Gość Kapex Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 czym wysylales telefon? znaczy kurierem poczta polska i ile cie to wynioslo ? Wysyłałem pocztą polską, paczka priorytetowa, wyszło 46,60. Ale trzeba przyznać że bardzo szybko idzie, przesyłka nadana 17, a wczoraj już była w Pradze, myślę, że jutro lub we wtorek będzie już w MiPoint 1
Gość Kapex Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Z pudełkiem O, właśnie na czeskiej stronie śledzenia pokazał się komunikat "The consignment entered the logistics hub." Pracują nawet w niedziele Edytowane 20 Września 2015 przez Kapex
Gość Kapex Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 dzieki musze jutro ruszyc 4-litery i wyslac nota 4g zeby potem opchnac go z czystym sumieniem na allegro xD Tylko pamiętaj o kartce do reklamacji
Gość Kapex Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 no mam wyslali mi a invoice number to numer faktury bedzie nie ? Tak, daj znać jutro czym wysłałeś i ile zapłaciłeś
Rekomendowane odpowiedzi