Skocz do zawartości
  • 0

HyperOS Poco F3 - padła widoczność po usb-c

Pytanie

Opublikowano

Wczoraj zaktualizowałem Poco F3 5G do HyperOS (1.0.1.0.TKHEUXM) i po oryginalnym kablu usc-c mam tylko ładowanie baterii. Ktoś wie jak "zobaczyć" ponownie zawartość smartfona na komputerze? Dodam, że proste odinstalowanie/ponowne zainstalowanie (telefon widoczny w menadżerze urządzeń) nic nie dało🤔

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

może taki detal i możliwe że to robiłeś ale napiszę na wszelki wypadek - po podłączeniu kabla do telefonu masz wybraną opcję transmisji danych? ogólnie to chyba gdzieś w opcjach programisty można ustawić domyślny tryb pracy po podłączeniu ... w razie czego spróbuj też na innym kablu we. podłącz do innego portu USB ... to tak na szybkiego ... a może trzeba jeszcze zaktualizować sterownik? na pewno nie zaszkodzi ... 🙃

• 0
Opublikowano

Po podłączeniu kabla do telefonu nic nie mam. Od razu pojawia się ładowanie (bez możliwości wyboru). Zmieniałem kabel, port - to samo. Sterowniki aktualne (menadżer urządzeń)😒

• 0
Opublikowano
13 godzin temu, Master napisał(a):

może taki detal i możliwe że to robiłeś ale napiszę na wszelki wypadek - po podłączeniu kabla do telefonu masz wybraną opcję transmisji danych? ogólnie to chyba gdzieś w opcjach programisty można ustawić domyślny tryb pracy po podłączeniu ... w razie czego spróbuj też na innym kablu we. podłącz do innego portu USB ... to tak na szybkiego ... a może trzeba jeszcze zaktualizować sterownik? na pewno nie zaszkodzi ... 🙃

Tak, zgadza się. Dzięki🙂. A wczoraj byłem w tych ustawieniach i nie widziałem 😥