gibki staruszek Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Opublikowano 30 Kwietnia 2024 (edytowane) Dzień dobry... mam taki problem ... nie włącza się menu główne... Można włączyć aplikację z szybkiego dostępu z pilota. Reset nic nie daje. Jakiś sposób ktoś ma ? Tu film co się dzieje Dzięki... I pozdrawiam Edytowane 30 Kwietnia 2024 przez gibki staruszek
langolier Opublikowano 1 Maja 2024 Opublikowano 1 Maja 2024 Od nowości tak masz czy wystąpiło, to po jakimś działaniu?
gibki staruszek Opublikowano 2 Maja 2024 Autor Opublikowano 2 Maja 2024 Chodziło wszystko normalnie prawie rok... przy przełączaniu kanału w aplikacji wyskoczył jakiś komunikat o problemie i d*pa. Komunikat był sekundę i nie zakumalem co się dzieje. Brak menu sprawia,że nie mogę zrobić resetu twardego. I zastanawiam się nad sposobem dotarcia do tej opcji. Może jakaś klawiatura podpięta do USB? Ale co dalej ?
Netoper Opublikowano 2 Maja 2024 Opublikowano 2 Maja 2024 A próbowałeś odpiąć od zasilania na 5 minut ?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
gibki staruszek Opublikowano 3 Maja 2024 Autor Opublikowano 3 Maja 2024 Tak... nawet na całą noc ...🫥
langolier Opublikowano 3 Maja 2024 Opublikowano 3 Maja 2024 O ile pamiętam hard reset to było odpięcie zasilania, wciśnięcie i trzymanie reset i następnie podłączenie zasilania na ~30sek. (reset wciśnięty cały czas). Mogę mylić urządzenia ale co Ci szkodzi spróbować?
gibki staruszek Opublikowano 4 Maja 2024 Autor Opublikowano 4 Maja 2024 Mój box nie ma przycisku reset na obudowie... robi się go w ustawieniach z poziomu menu ... 😔
Netoper Opublikowano 4 Maja 2024 Opublikowano 4 Maja 2024 Robisz wedle tej proceduryhttps://www.hardreset.info/pl/devices/xiaomi/xiaomi-mi-box-s-tv-4k/?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
gibki staruszek Opublikowano 5 Maja 2024 Autor Opublikowano 5 Maja 2024 Przerobiłem już te metody wcześniej... nie działały...
Netoper Opublikowano 5 Maja 2024 Opublikowano 5 Maja 2024 To chyba nic nie pozostaje jak spróbować wgrać rom.Np tutaj jest poradnik jeśli chodzi o update Tutaj są oficjalne romyhttps://xiaomistockrom.com/xiaomi-mi-box-sTylko kwestia aby jakoś po kablu to wrzucić, bo jak rozumiem nie masz wejścia w menu/ustawienia boxa, może na xda będą jakieś tematyWysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi