Tomasz Ś Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Witam, zainstalowałem wersję indonezyjską MIUI i zapomniałem zablokować bootloadera, a gdy chciałem dodać kartę to wyskoczyło mi takie coś, proszę o pomoc Wysłane z mojego 2201117SY przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Musisz zablokować bootloader. Komenda fastboot oem lock.
Tomasz Ś Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2024 53 minuty temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Musisz zablokować bootloader. Komenda fastboot oem lock. Dziękuję
Tomasz Ś Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Dziękuję Niestety gdy zablokowałem bootloader nadal nie działa i wyskakuje ten sam błąd
Netoper Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zobacz czy po restarcie telefonu nie wyświetla się otwarta kłódka na ekranie startowym.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
JacekBB Opublikowano 5 Maja 2024 Opublikowano 5 Maja 2024 Rano byłem po chleb w piekarni i płaciłem telefonem. Teraz wróciłem ze sklepu i wystąpił podobny problem co u kolegi wyżej...Indonesia mam od bardzo dawna i od razu blokowałem BL i wszystko działało cacy. Musiałem zapłacić blikiem i aktualnie zrobiłem restart telefonu ale dopiero jutro sprawdzę czy da się zapłacić... W aplikacji portfel wszystko jest ok.
JacekBB Opublikowano 6 Maja 2024 Opublikowano 6 Maja 2024 Dziś rano byłem płacić telefonem, pierwsza płatność odrzucona ale druga i kolejne już przeszły.
Rekomendowane odpowiedzi