Master Opublikowano 17 Maja 2024 Opublikowano 17 Maja 2024 (edytowane) 21 minut temu, bart76 napisał(a): U mnie brak ikony włączonego NFC, VoLTE i alarmu. Pojawiają się dopiero po ściągnięciu paska powiadomień w dól. to nie tylko u Ciebie 🙃 Xiaomi celowo to ograniczyło ... tak jest na każdej wersji romu ... vowifi to się pokazuje normalnie ... volte też - przynajmniej na najnowszej wersji beta - alarm i NFC tylko po rozwinięciu ... dobrze choć że jest cały czas widoczny VPN - bo to akurat dobrze wiedzieć że działa ... mi osobiście w sumie brakuje tylko NFC ... w załączeniu volte w trybie pulpitu bez rozwijania ... Edytowane 17 Maja 2024 przez Master
bart76 Opublikowano 17 Maja 2024 Opublikowano 17 Maja 2024 No fakt już się doczytałem, że to taka "średnio wygodna" ciekawostka od Xiaomi. Najbardziej mi szkoda NFC. Trudno
Master Opublikowano 17 Maja 2024 Opublikowano 17 Maja 2024 1 godzinę temu, bart76 napisał(a): No fakt już się doczytałem, że to taka "średnio wygodna" ciekawostka od Xiaomi. Najbardziej mi szkoda NFC. Trudno no otóż to ... te ikonki są na tzw. "black list" 🙃 ja po cichu liczę że kiedyś to wskoczy ... albo Xiaomi w swej nieskończonej mądrości to zmieni ... albo - w miarę możliwości - ogarnie to ekipa Xiaomi eu 🙃 zostaje czekać na rozwój sytuacji ... w sumie nic by nie przeszkadzało żeby dać przełączniki do tego co chcemy żeby się pokazywało ... teraz są - owszem - przynajmniej w romie Xiaomi eu - ale działają tylko w trybie rozwiniętego menu ...
Rekomendowane odpowiedzi