Skocz do zawartości
  • 0

nie wykrywa aktualizacji

Pytanie

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
2 godziny temu, demoxik napisał(a):

@Netoperudało się do wersji 1.0.6.0 ale jest już 1.0.9.0 to pokazuje brak, na Szwajcarie zmieniłem

to zobacz może na jakimś innym regionie wskoczy ... Szwajcaria to taki pierwszy zawsze do sprawdzenia bo tam najszybciej chyba to wchodzi ... ale tu nie ma reguły 🙃 a może na dniach się pojawi ... jak to świeży wypust to jeszcze może nie pojawił się w ota ... albo właśnie jest na jakimś innym regionie ...

• 0
Opublikowano

Fakt że w większości przypadków na Szwajcarii najszybciej wyskakiwało, ale nie pamiętam dla jakiego modelu gdzieś tak na początku roku najszybciej wskoczyło na regionie brytyjskim.
Był też wątek że u innych wskakiwało na jakimś egzotycznym typu Burkina Faso, czy Fidżi (to przykładowo bo nie pamiętam konkretnie o jaki egzotyk chodziło)

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano (edytowane)

chyba zostaje po prostu przejechać wszystkie regiony od góry do dołu (albo odwrotnie jeśli ktoś woli od drugiej strony ...) i zobaczyć co tam będzie wskakiwać 🙃 a jak nic się nie pojawi to zaczekać troszku i znowu spróbować ... w ogóle to ciekawe z tymi regionami i updatami ... te różnice między regionami to często są czysto kosmetyczne ... szczególnie te europejskie ... a wydają to jak chcą i kiedy chcą 🙃 trzeba potem kombinować i się zastanawiać ... no ale chociaż dzięki temu jest o czym ponarzekać na forum i jaka satysfakcja i duma jak w końcu się uda ... 🙃

Edytowane przez Master
  • 0
Opublikowano

Jak jest ustawiony region na Polskę to nie ma aktualizacji, dopiero jest jak jest ustawiona Szwajcaria?

Przed chwilą aktualizowalem Xiaomi 13 i miałem wersję 1.0.1.0 i nie pokazywało nowych aktualizacji, dopiero pojawiły się po zmianie regionu