teempz Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Na forum nie znalazłem tematu z tym sklepem. A chciałbym się dowiedzieć, czy rzeczy tutaj są oryginalne. Jak z przesyłką? Długo się czeka? No i jak ze zwrotami itp.
Bullsblood Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Na forum nie znalazłem tematu z tym sklepem. A chciałbym się dowiedzieć, czy rzeczy tutaj są oryginalne. Jak z przesyłką? Długo się czeka? No i jak ze zwrotami itp.Ja ostatnio kupiłem u nich 2 mi bandy. Przesyłka spoko około 10 dni ale co do opasek nie jestem pewny. Jedna jest napewno oryginalna, ale druga jest jakaś dziwna bo świeci tylko w kolorze białym. Od kilku dni wysyłam im filmik w którym pokazuje wadę jednej opaski, ale zawsze jest coś nie tak i nie mogą pobrać pliku z filmem. Teraz rzuciłem ten filmik na yt tak jak prosili i czekam na odpowiedz. Edit: właśnie mi odpisali upierają się ze to wina systemu żebym zmienił na inny. Tylko ze testowałem na dwóch telefonach i na dwóch nie działa. Nie popuszcze im. Edytowane 9 Września 2015 przez Bullsblood
teempz Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 Ja ostatnio kupiłem u nich 2 mi bandy. Przesyłka spoko około 10 dni ale co do opasek nie jestem pewny. Jedna jest napewno oryginalna, ale druga jest jakaś dziwna bo świeci tylko w kolorze białym. Od kilku dni wysyłam im filmik w którym pokazuje wadę jednej opaski, ale zawsze jest coś nie tak i nie mogą pobrać pliku z filmem. Teraz rzuciłem ten filmik na yt tak jak prosili i czekam na odpowiedz. Edit: właśnie mi odpisali upierają się ze to wina systemu żebym zmienił na inny. Tylko ze testowałem na dwóch telefonach i na dwóch nie działa. Nie popuszcze im. Coś mi śmignęło, że jest do wyboru czy chcesz kolorowe diody czy same biale. Więc może Ci wrzucili dwieróżne. A jak z przesyłką? Zwykłą pocztą, czy jakaś lepsza i ze śledzeniem?
Bullsblood Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Nie ma nic do wyboru. Zresztą jakby tak było to by napisali o tym w odpowiedzi maila a nie próbują mi wmówić ze to wina systemu Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
aQua Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Mój power bank 16000 od nich dotarł oryginalny. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
teempz Opublikowano 20 Września 2015 Autor Opublikowano 20 Września 2015 Ile czeka się na przesyłkę od nich? Mibanda wysłali mi Malaysia Post EMS, a powerbank PostNL International. Trochę dziwne bo zamówienie składałem razem. Szybciej będzie malezyjską pocztą czy holenderską? Czy to jeden wuj?
Bullsblood Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Mi około 10 dni Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
teempz Opublikowano 20 Września 2015 Autor Opublikowano 20 Września 2015 Mi około 10 dni Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Malezyjska czy holenderska poczta?
Bullsblood Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Malezyjska czy holenderska poczta? Tego nie wiem Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
aQua Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Mi power bank wysłali sweeden post i szedł 3 tygodnie, ale przez NL post paczki szybciej docierają 7-14 dni Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
teempz Opublikowano 1 Października 2015 Autor Opublikowano 1 Października 2015 Dzisiaj doszedł do mnie Powerbank 10000mAh zamówiony na allbuy. Oryginalny wszystko cacy. 15.09 wysłany, 01.10 doszedł, wysłany NL post. Czekam jeszcze na MiBanda, ale zejdzie się, bo 2 tygodnie przeleżał bezczynnie w Malezji i został wysłany dopiero w poniedziałek.
Rekomendowane odpowiedzi