Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum nie znalazłem tematu z tym sklepem. A chciałbym się dowiedzieć, czy rzeczy tutaj są oryginalne. Jak z przesyłką? Długo się czeka? No i jak ze zwrotami  itp. 

Opublikowano (edytowane)

Na forum nie znalazłem tematu z tym sklepem. A chciałbym się dowiedzieć, czy rzeczy tutaj są oryginalne. Jak z przesyłką? Długo się czeka? No i jak ze zwrotami itp.

Ja ostatnio kupiłem u nich 2 mi bandy. Przesyłka spoko około 10 dni ale co do opasek nie jestem pewny. Jedna jest napewno oryginalna, ale druga jest jakaś dziwna bo świeci tylko w kolorze białym. Od kilku dni wysyłam im filmik w którym pokazuje wadę jednej opaski, ale zawsze jest coś nie tak i nie mogą pobrać pliku z filmem. Teraz rzuciłem ten filmik na yt tak jak prosili i czekam na odpowiedz.

Edit: właśnie mi odpisali upierają się ze to wina systemu żebym zmienił na inny. Tylko ze testowałem na dwóch telefonach i na dwóch nie działa. Nie popuszcze im.

Edytowane przez Bullsblood
Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem u nich 2 mi bandy. Przesyłka spoko około 10 dni ale co do opasek nie jestem pewny. Jedna jest napewno oryginalna, ale druga jest jakaś dziwna bo świeci tylko w kolorze białym. Od kilku dni wysyłam im filmik w którym pokazuje wadę jednej opaski, ale zawsze jest coś nie tak i nie mogą pobrać pliku z filmem. Teraz rzuciłem ten filmik na yt tak jak prosili i czekam na odpowiedz.

Edit: właśnie mi odpisali upierają się ze to wina systemu żebym zmienił na inny. Tylko ze testowałem na dwóch telefonach i na dwóch nie działa. Nie popuszcze im.

Coś mi śmignęło, że jest do wyboru czy chcesz kolorowe diody czy same biale. Więc może Ci wrzucili dwieróżne.

A jak z przesyłką? Zwykłą pocztą, czy jakaś lepsza i ze śledzeniem?

Opublikowano

Nie ma nic do wyboru. Zresztą jakby tak było to by napisali o tym w odpowiedzi maila a nie próbują mi wmówić ze to wina systemu

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ile czeka się na przesyłkę od nich? Mibanda wysłali mi Malaysia Post EMS, a powerbank PostNL International. Trochę dziwne bo zamówienie składałem razem. Szybciej będzie malezyjską pocztą czy holenderską? Czy to jeden wuj? 

Opublikowano

Mi power bank wysłali sweeden post i szedł 3 tygodnie, ale przez NL post paczki szybciej docierają 7-14 dni

Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj doszedł do mnie Powerbank 10000mAh zamówiony na allbuy. Oryginalny wszystko cacy. 15.09 wysłany, 01.10 doszedł, wysłany NL post. Czekam jeszcze na MiBanda, ale zejdzie się, bo 2 tygodnie przeleżał bezczynnie w Malezji i został wysłany dopiero w poniedziałek.  :-|

• 2 miesiące temu...
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...