Skocz do zawartości
  • 0

Tryb nie przeszkadzać na HyperOS

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Czy ktokolwiek ma dostęp do informacji, czy tryb nie przeszkadzać dla aplikacji takich jak Messenger i WhatsApp działa już poprawnie na HyperOS? Z tego co wiem na MIUI 14 nie działa zbyt dobrze. Pytam z czystej ciekawości.

Edytowane przez Grzegorz Pałka

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
53 minuty temu, Grzegorz Pałka napisał(a):

Czy ktokolwiek ma dostęp do informacji, czy tryb nie przeszkadzać dla aplikacji takich jak Messenger i WhatsApp działa już poprawnie na HyperOS? Z tego co wiem na MIUI 14 nie działa zbyt dobrze. Pytam z czystej ciekawości.

akurat mam Whatsapp i messengera ... napisz konkretnie co Ci sprawdzić - no problem ... dawno już z tego trybu nie korzystałem ale ostatnio co pamiętam to było ok ... tzn wyciszał powiadomienia ... budzik działał normalnie w tym trybie ... smsy też wyciszał ... jakiś nie pamiętam żeby były z nim problemy ... na miui 14 pamiętam że z gadu gadu było dziwnie - może z innymi apkami też ale nie sprawdzałem - dziwnie tzn. jak gg nie było otwarte tylko w tle to powiadomienia były wyciszane ale jak apka była otwarte to dźwięk powiadomienia był normalnie - może to tak powinno być ... trudno powiedzieć ... 🙃

• 0
Opublikowano

Głównie chodzi mi o wyskakiwanie dymków chatu podczas nie przeszkadzać. Może mam źle skonfigurowane ustawienia wyświetlania okna nad aplikacjami albo bezpośrednio ustawienia Meesengera. Zależy mi też na tym, aby przy włączonym nie przeszkadzać wyciszały się SMS/RCS + dzwonek i powiadomienia z Meesengera nie wyskakiwały jako dymki, a żeby działały normalnie gdy jest wyłączony. Jakoś nie potrafię sobie z tym poradzić.

• 0
Opublikowano (edytowane)

na tyle co sprawdziłem messengera to tak - nie ma dźwięku powiadomienia - w trybie pulpitu wyświetla się tylko ikonka messengera - nie ma "dymka"... po rozwinięciu paska powiadomień jest pokazana treść wiadomości - mam ustawione żeby pierwsza się pokazywała ... wygląda że wszystko jest ok ... analogicznie jest z SMS - pojawia się tylko ikonka, bez dźwięku, a po rozwinięciu paska powiadomień jest widoczna treść (czyli ten dymek ...) whatsappa na razie nie mam jak sprawdzić ... przy pierwszej okazji to zrobię ... a ustawienia tego trybu są tak jak w załączeniu ...

ps. połączenia telefoniczne to samo ... brak dźwięku - w pasku na górze pojawia się ikonka dialera - bez dymka - a po rozwinięciu powiadomień jest co trzeba ... tak więc został tylko Whatsapp do sprawdzenia 🙃

Screenshot_2024-03-31-18-49-53-090_com.android.settings.jpg

Edytowane przez Master
  • Thanks 1