daniel.wu Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Cześć, we wcześniejszych tematach kwestia folii 3D dla naszego Mi4 już się przewinęła, ale dość pobieżnie, a osobiście być może byłbym zainteresowany zakupem, dlatego chcę poruszyć szerzej. O samym 3mk 3d przeczytać możemy na stronie producenta - https://3mk.pl/3d Na facebookowym profilu już w kwietniu pojawiło się zdjęcie z folią 3d - https://www.facebook.com/3mkpl/photos/pb.278414782205088.-2207520000.1441728732./873552906024603/?type=3&theater Obecnie ta folia kosztuje 80zł na nasz model, 2 miesiące temu było to 100zł. Założyć możemy ją tylko i wyłącznie (na dzień dzisiejszy) w Warszawie, Katowicach, Wrocławiu, Koninie i Ostrowie Wlkp (jak dotąd). No i tutaj pytanka do Was. Czy ktoś w ogóle posiada ową folie na swoim Mi4 i mógłby ja zrecenzować? Ewentualnie na innym modelu? Alternatywa na zabezpieczenie swego telefonu uważam ciekawa, przede wszystkim Mi4 nie traciłby uroku, ale czy warta ceny? Czy po miesiącu nie będę sypał wiązanek, bo folia się odkleja? Jak z wytrzymałością, trwałością i jakością? Pzdr, daniel.wu
Polska4Ever Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Ktoś tam podobno dostał niedocięta na rozmiar MI4
fyme Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) Ja miałem folie 3d od 3mk. Co prawda na Oppo find 5 a nie na mi 4. Folia była docięta bardzo precyzyjnie, wszystkie otworki i takie tam były na swoim miejscu ale ja wysyłałem telefon do 3mk i bawił u nich prawie dwa tygodnie, natomiast jest to folia więc pod ręką czuć folię no i z czasem zrobiła się żółta. Być może to przez fakt iż często telefon łapię e rękawicach roboczych a te zazwyczaj nie są czyste ale fakt jest faktem. Koniec końców folia wylądowała w koszu bo nie wyglądało to za dobrze na białym Oppo. A i folia jest bardzo rozciągliwa ale to zauważyłem dopiero przy ściąganiu jej z telefonu gdy kompletnie straciła swój kształt. Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka Edited September 11, 2015 by fyme
daniel.wu Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 No niestety, 80zl dla przyszłego studenta to sporo, tym bardziej, że nie gwarantuje mi dobrego zabezpieczenia na ładnych kilka miesięcy. Ogólnie zauważyłem, że pomysł z tą folia dopiero raczkuje, mało klientów, recenzji też nie znalazłem. No cóż, może kiedyś przetestuje, a na razie wyruszam na poszukiwanie idealnego etui! Napisane z Xiaomi Mi4 3GB RAM 16GB LTE
fyme Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) Ja za folię nie płaciłem. Wszystkie koszty były po stronie 3mk natomiast jak bym teraz miał zapłacić za nią 80 zł to bym się nie zdecydował. Za te pieniądze mam szkło hartowane i etui które wg mnie lepiej chroni w razie upadku telefonu. Wysłane z mojego Find 5 przy użyciu Tapatalka Edited September 11, 2015 by fyme
boober Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Ta folia to nie jest jakiś nowy wynalazek. ZAGG robi to od 2007 roku. Jedyną przewagą jest dostępność na chińskie urządzenia. Tap z MiNote Pro
Recommended Posts