mirek12 Opublikowano 19 Marca 2024 Opublikowano 19 Marca 2024 Mam problem z resetem aplikacji domyślnej do dodawania dźwieków do kontaktów w Readmi 10c. Zaznaczona był menadżer plików jak apliakacja domyślna, a teraz chciałbym wrócić do możliwości wyboru innej aplikacji: chodzi głównie o aplikację themes. Jak powrócić do możliwości wyboru? Próbowałem sposobu: ustawienia>aplikacje>zarządzanie aplikacjami> trzy kropki> dalej brak możliwości resetu preferencji aplikacji.
grzegorz.lki Opublikowano 19 Marca 2024 Opublikowano 19 Marca 2024 A taką opcję jak na screen'ie masz? Jej użyj
Marrik Opublikowano 20 Marca 2024 Opublikowano 20 Marca 2024 nie mam takiej opcjiSprawdź w aplikacji "menager plików" a nie "kontakty".
mirek12 Opublikowano 21 Marca 2024 Autor Opublikowano 21 Marca 2024 Jest identycznie jak w aplikacji kontakty nie ma takiej opcji we wszystkich aplikacjach. Dodam że mam nakładkę Mui 14
Marrik Opublikowano 21 Marca 2024 Opublikowano 21 Marca 2024 To może spróbuj jeszcze wyczyścić wszystkie dane w aplikacji "menadżer plików".
mirek12 Opublikowano 21 Marca 2024 Autor Opublikowano 21 Marca 2024 Jest identycznie jak w aplikacji kontakty nie ma takiej opcji we wszystkich aplikacjach. Dodam że mam nakładkę Mui 14 Bez zmian zostaje twardy reset?
Marrik Opublikowano 21 Marca 2024 Opublikowano 21 Marca 2024 Jak nie ma takiej opcji jak nawet na Twoich zrzutach ekranu jest. Prawy, dolny róg "wyczyść dane". Najpierw zrób to w aplikacji "menadżer plików".
mirek12 Opublikowano 21 Marca 2024 Autor Opublikowano 21 Marca 2024 po wyczyszczeniu ekran wygląda tak. dostep tylko do plików audio w menadżerze plików
Rekomendowane odpowiedzi