gruniu Opublikowano 1 Marca 2024 Opublikowano 1 Marca 2024 Kiedyś używałem EasyProfile. Ale na obecnych androidach aplikacja już nie działa. Znalazłem inna i nawet fajna, ale przywracałem system i teraz nie pamiętam jej nazwy. Można było wiele rzeczy skonfigurować: wł/wył wifi/LTE po GPS, jasność ekranu po godzinie, itd. Czy ktoś wie, jak się aplikacja nazywa, lub używa innej, podobnej?
grzegorz.lki Opublikowano 1 Marca 2024 Opublikowano 1 Marca 2024 @gruniu jak masz konto Google i korzystasz do instalacji aplikacji ze sklepu Google to możesz łatwo odnaleźć aplikację Wchodzisz do Sklep Play, w prawym górnym rogu wybierasz ikonę swojego konta, a tam klikasz Zarządzaj aplikacjami i urządzeniami, potem przechodzisz na zakładkę zarządzaj i z rozwijalnej listy wybierasz "Niezainstalowane" i zobaczysz wszystkie aplikacje jakie kiedykolwiek wcześniej instalowałeś a na nowym urządzeniu jeszcze Nie.
gruniu Opublikowano 1 Marca 2024 Autor Opublikowano 1 Marca 2024 Aplikacji nie ma w sklepie Play. Byłaś na jakimś forum. I nie było to XDA.
grzegorz.lki Opublikowano 1 Marca 2024 Opublikowano 1 Marca 2024 To pozostaje tylko historia pobierania i historia otwieranych stron w google. Chyba że też to wyłączyłeś.
Rekomendowane odpowiedzi