różowy pingwin Opublikowano 26 Lutego 2024 Opublikowano 26 Lutego 2024 witam jakiś czas temu moje wszystkie filmy w galerii zrobiły się czaro białe ale jak robię sreena to są kolorowe tak samo cała strona youtube jest czarno biała a przy zrobieni sreena wszystko w kolorze to pewnie cos w ustawieniach ale nie mogę tego znałeś. Proszę o pomoc
Master Opublikowano 26 Lutego 2024 Opublikowano 26 Lutego 2024 2 minuty temu, różowy pingwin napisał(a): witam jakiś czas temu moje wszystkie filmy w galerii zrobiły się czaro białe ale jak robię sreena to są kolorowe tak samo cała strona youtube jest czarno biała a przy zrobieni sreena wszystko w kolorze to pewnie cos w ustawieniach ale nie mogę tego znałeś. Proszę o pomoc to może być pasek boczny ... włącz to w ustawieniach i tam chyba coś było od takich filtrów video ...
różowy pingwin Opublikowano 26 Lutego 2024 Autor Opublikowano 26 Lutego 2024 1 godzinę temu, Master napisał(a): to może być pasek boczny ... włącz to w ustawieniach i tam chyba coś było od takich filtrów video ... Dziękuje bardzo męczyłem sie z tym dwa dni ❤️
Rekomendowane odpowiedzi