Kal Opublikowano 8 Lutego 2024 Opublikowano 8 Lutego 2024 (edytowane) Witam, Potrzebuję magika, który wgra mi najnowszego softa globala plus ukryje roota tak żeby wszystkie aplikacje działały ODPLATNIE (Pacjent 13 pro chinczyk). Jedna osoba mi to robiła (telefon działał rok bez problemu) ale niestety zapadła się pod ziemię a już 2 serwisy po trzymaniu telefonu po kilka tyg oddawali beż zmian. Telefon odblokowany i wymazany więc jakby ktoś to mógł zrobić od ręki jak podjadę to byłoby super. Proszę o kontakt i pozdrawiam serdecznie. Edytowane 8 Lutego 2024 przez Kal
Acid Opublikowano 8 Lutego 2024 Opublikowano 8 Lutego 2024 To może w MiCenter.pl? Skoro 2 serwisy przez tylka tyg nie umieją tak prostej rzeczy to chyba coś z nimi jest nie tak. Ja to zrobię w 10 minut aczkolwiek nie rom Global tylko miuipolska. Chyba, że chcesz sam to zrobić to właśnie miuipolska.pl jest Twoim przyjacielem bo tam są jasne instrukcje z którymi zrobisz ten telefon sam w 10 minut (zakładając krok po kroku).
Kal Opublikowano 8 Lutego 2024 Autor Opublikowano 8 Lutego 2024 No właśnie te dwa serwisy w nazwie mają serwis xiaomi więc myślałem że dadzą radę ( z resztą tak mówili że to żaden problem). Tam jest instrukcja jak wgrać i ukryć roota (bo z ukryciem roota jest najwększy problem)? Jeśli tak to spróbuję samemu a jak sobie nie poradzę to odezwę się do Ciebie, bądź właśnie do MiCenter. Dzięki za informację. Ewentualnie masz kogo polecić w tych rejonach (warszawa i okolice)?
Rekomendowane odpowiedzi