Maciej Urban Opublikowano 3 Lutego 2024 Opublikowano 3 Lutego 2024 Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 stytj02ym wersja europejska. Pacjent wyłącza się po kilku minutach sprzątania (czasami zaraz po opuszczeniu bazy). Wymieniłem płytę główną na chińską z ali oraz turbinę ale objawy nie ustąpiły. Wszystkie opisywane podobne problemy były z kondensatorami na płycie głównej a tutaj wymiana całej płyty nie pomogła. Jakieś pomysły? Pozdrawiam Dodam jeszcze że odkurzacz pracował bez problemu 3 lata. Czasami posprząta 20 minut a czasami nawet nie wyjedzie z bazy i pada - tak jakby go odcinało od energi.
Netoper Opublikowano 3 Lutego 2024 Opublikowano 3 Lutego 2024 Może sam akumulator się skończył.Głowy nie dam czy nie mieszają mi się tematy, ale @Acid chyba jakoś niedawno zamieszczał info o problemach z akumulatorami.ale jak pisałem nie mam pewności czy o to chodzi.Nie wiem jak jest z dojściem do akumulatora, jak jest w miarę ok to zmierzyłbym co się dzieje z napięciem w momencie jak jest naładowany no i wtedy jak wyjeżdża z bazy.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Maciej Urban Opublikowano 3 Lutego 2024 Autor Opublikowano 3 Lutego 2024 Niestety - zapomnialem dodac ze bateria rowniez wymieniana. Zastanawiam sie jaki jeszcze komponent ktorego nie wymienilem moze takie cos powodowac.
Rekomendowane odpowiedzi