W sumie niestety mam aż 155 aplikacji i przy ściągnięciu bootloadera i wgraniu ROMU Tajwan wszystko się straci wiec - uwierzcie mi nie jestem piratem, ale najpierw muszę się przekonać, jak działa aplikacja, zanim zapłacę 120 $. Więc ściągnąłem z ruskiej strony kilka aplikacji, które robią pełną kopię telefonu razem z danymi aplikacji. Proszę admina o niekasowanie posta za pochwale piractwa, bo kupie aplikację, ale najpierw muszę to sprawdzić. Na fotce aplikacje, będę dziś próbował i zobaczę, którą kupić.
Pytanie
kris68
W sumie niestety
mam aż 155 aplikacji i przy ściągnięciu bootloadera i wgraniu ROMU Tajwan wszystko się straci wiec - uwierzcie mi nie jestem piratem, ale najpierw muszę się przekonać, jak działa aplikacja, zanim zapłacę 120 $. Więc ściągnąłem z ruskiej strony kilka aplikacji, które robią pełną kopię telefonu razem z danymi aplikacji. Proszę admina o niekasowanie posta za pochwale piractwa, bo kupie aplikację, ale najpierw muszę to sprawdzić. Na fotce aplikacje, będę dziś próbował i zobaczę, którą kupić.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi