Acid Opublikowano 26 Stycznia 2024 Opublikowano 26 Stycznia 2024 Mi Robot Vacuum Mop PRO STYT702YM, a także jego bracia bliźniaki Viomi V2/V3 mogą występować z usterką po 2-3 latach korzystania polegającą na wyłączaniu się w losowych momentach podczas pracy. Tu podobnie jak inne modele robotów wadliwa okazuje się bateria, która mylnie wskazuje pełne naładowanie. Nagłe wyłączenie zdarza się zwykle po paru minutach pracy niezależnie od stopnia wykorzystania energii z baterii. Może też dojść do niemożliwości uruchomienia urządzenia w ogóle. Jeśli Mi Robot Vacuum Mop PRO STYT702YM wyłącza się podczas pracy to najprawdopodobniej wadliwa jest bateria, którą trzeba wymienić. Warto wysłać taki sprzęt do naszego serwisu ponieważ jednocześnie dokonujemy czyszczenia urządzenia i udrożnienia turbiny by zmniejszyć obciążenie podczas pracy. Dodatkowo wymieniamy filtr w zbiorniku na kurz. Przykładowe ceny napraw. Artykuł Mi Robot Vacuum Mop PRO, Viomi V2/V3 wyłącza się podczas pracy? pochodzi z serwisu MiCenter.pl. Przeczytaj cały wpis
cookiemonster Opublikowano 30 Stycznia 2024 Opublikowano 30 Stycznia 2024 No niestety problemy z baterią to częsta przypadłość vacuum mop pro szkoda tylko że po gwarancji trzeba bulić z własnej kieszeni.
Piotr Adwentowski Opublikowano 17 Października 2024 Opublikowano 17 Października 2024 diagnoza na odległość niczym Kaszpirowski, może nie bateria a bezpiecznik polimerowy?
Netoper Opublikowano 17 Października 2024 Opublikowano 17 Października 2024 A gdzie tu widzisz diagnozę?Jest to informacja o potencjalnych problemach.I raczej za losowe wyłączanie się nie odpowiada bezpiecznik który by się losowo przepalał i cudownie sam z siebie naprawiał.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 17 Października 2024 Autor Opublikowano 17 Października 2024 2 godziny temu, Netoper napisał(a): losowo przepalał i cudownie sam z siebie naprawiał. No akurat tutaj to nieprawda. Są takie bezpieczniki (co prawda nie przpalają się ale po prostu rośnie w nich opór z temperaturą) i taki akurat jest stosowany w Mi Robocie Vacuum Mop 1C. Są to takie bezpieczniki wielokrotnego użytku można powiedzieć. Gdy jest zużyty to robot pracuje chwilę np. minutkę i wyłącza się (wyłącza go ten bezpiecznik). Potem po jakimś czasie znowu można go uruchomić i sytuacja się powtarza. Ale modelu z tego tematu nie ma czegoś takiego i tu winna jest bateria.
Netoper Opublikowano 17 Października 2024 Opublikowano 17 Października 2024 O termicznych, "automatycznych" bezpiecznikach to mam pojęcie, ale też przerabiałem temat rzeczonego sprzętu (zwykle Pro) ale właśnie nie trafiłem w nim na termika, a to była pierwsza rzecz która mi się nasunęła jak zaczął znajomemu jaja odstawiać, i wyszło to co opisałeś - akumulator,.Zastanawiali się czy reanimować ale zdecydowali się na nowy nabytek.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi