Paweł Perła Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zegarek zlicza wszystkie dane (kroki itp) ale nie przelicza wgl spalonych kalorii. Cały dzień przy kaloriach figuruje "--". Czy to kwestia włączenia odpowiedniej funkcji, czy coś jest nie tak?
Adam Majer Opublikowano 1 Stycznia 2024 Opublikowano 1 Stycznia 2024 (edytowane) Cześć Paweł mam ten sam zegarek i taki sam problem miałem, wyczytalem na reddicie ze problemem jest tutaj brak informacji o wadze której nie można dodać w aplikacji mi fitness. Ja u Siebie zrobiłem tak że utworzyłem konto na zepp life(inna aplikacja xiaomi) tam dodalem swoje informacje waga wsrost itp, następnie w aplikacji Mi Fitness zsynchronizowałem dane z aplikacji firm trzecich i tam logujesz się do zepp life, po okolo 10 minutach od synchronizacji poprawnie zlicza mi kalorię. Gdybyś mial dalsze problemy to pisz. Edytowane 2 Stycznia 2024 przez Adam Majer Interpunkcja
FiKa MiMo Opublikowano 24 Stycznia 2024 Opublikowano 24 Stycznia 2024 Jestem w tej samej sytuacji i z tego co widzę po synchronizacji dalej jest tak samo. Mogłem coś zrobić źle?
Adam Majer Opublikowano 25 Stycznia 2024 Opublikowano 25 Stycznia 2024 Rozumiem ze konto na zepplife utworzyłeś i połączyłeś je z mi fitness? Jeżeli tak, to sugeruje zresetować zegarek i polaczyc go ponownie do telefonu i aplikacji
Rekomendowane odpowiedzi