Batman Opublikowano 25 Grudnia 2023 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Witam Forumowiczów😉 jestem posiadaczem smartwatcha od kilku dni i zauważyłem, że funkcja always on display nie działa cały czas, tzn. działa przez 5 minut po czym ekran staje się czarny i trzeba go znowu na chwilę włączyć przyciskiem żeby znowu AOD działało (ale znowu na 5minut). Ma lub miał może ktoś taki problem i wie jak to rozwiązać? A może tak ta funkcja w tym smartwatchu działa co byłoby dla mnie dziwne bo jak sama nazwa wskazuje, powinno być always. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam 😉
gucmaj Opublikowano 28 Grudnia 2023 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Mam to samo, więc podbijam problem. Mam najnowsze aktualizacje. Pozdrawiam
Justyna Szulc Opublikowano 28 Grudnia 2023 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Ja również to samo, a akurat na tej funkcji mi zależało. Co robić?
Batman Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2023 Jest to bardzo ciekawe że wszyscy mamy ten sam problem. Zaczynam się na poważnie zastanawiać czy tak ta funkcja w tym smartwatchu czasami nie działa. Wczoraj dodatkowo napisałem wiadomość do sklepu, z którego zakupiłem ten smartwatch czy może ktoś już im zgłaszał takie coś (jak narazie czekam na odpowiedź)
Justyna Szulc Opublikowano 28 Grudnia 2023 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Może reset pomaga albo coś? Sama nie wiem, miałam kiedyś telefon Xiaomi i ta funkcja działała normalnie. Mi się wydaje, że to jakiś błąd i może się naprawi po jakiejś aktualizacji?
Batman Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) Ja reset smartwatcha zrobiłem i w moim przypadku nie pomogło. Edytowane 28 Grudnia 2023 przez Batman
Justyna Szulc Opublikowano 29 Grudnia 2023 Opublikowano 29 Grudnia 2023 (edytowane) Dajcie znać jak coś się dowiecie, mi bardzo brakuje tej funkcji, bo na poprzednim zegarku (amazfit) działała bezbłędnie i tęsknię 🙁 Edytowane 29 Grudnia 2023 przez Justyna Szulc 1
Batman Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2024 Cześć, dostałem właśnie informację ze sklepu, w którym kupiłem smartwatcha, że jest im przykro, że zegarek uległ uszkodzeniu (pisałem tylko o funkcji always on display) i proponują oddanie smartwatcha na reklamacje. Może Wam udało się ustalić czemu ta funkcja nie działa prawidłowo???
Netoper Opublikowano 7 Stycznia 2024 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Skoro działa poprawnie przez kilka minut, no to by wychodziło że to albo błąd softu, albo celowe żeby oszczędzać akumulator/wyświetlacz.Chyba że gdzieś w ustawieniach jest zaszyta opcja ustawienia czasu wyświetlania.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Batman Opublikowano 28 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2024 Siemka, pisałem z serwisem Xiaomi i niestety nie wiedzieli jak rozwiązać mój/nasz problem więc zaproponowali podesłanie smartwatcha na reklamacje. Tak też zrobiłem. Po kilku dniach dostałem informację, że otrzymam nowe urządzenie (żadnej innej informacji nt. wady nie dostałem). Niestety problem został ten sam 😉 Może Wam udało się coś ustalić???
Rekomendowane odpowiedzi