Erus Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Telefon oryginalny Edytowane 2 Września 2015 przez Erus
Nezumi Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Xiaomi nie posiada kabli USB z nadrukiem "MI", kabelek na 100% podrobiony. Co do telefonu... Spróbuj grać MIUIPolska, jeżeli wejdzie to jest szansa, że oryginalny, co do kodu, widocznie telefon z "odzysku"
Acid Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Ja się zastanawiam nad jednym. Telefony Xiaomi są z założenia połowę tańsze od konkurencji czyli ich cena dla nas jest atrakcyjna. Pytanie czemu pomimo tego idziesz na Ali i wyciągasz każdy grosz wiedząc, że na Ali jest ryzyko wtopy zamiast dołożyć parę zł i kupić oryginał bez śmieci u sprawdzonych u nas sprzedawców? Dla mnie kupno sprzętu z ryzykiem za 800 zł jest mniej opłacalne niż pewnik za 1000 zl wiedząc, że ten sam klasowo sprzęt innego producenta jest i tak dwa razy droższy. Jeśli mnie nie stać na 1000 zl to nie kupuję w ogóle. Wysłano z MI Note
Erus Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Telefon oryginalny Edytowane 2 Września 2015 przez Erus
tosshi2 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) To nie jest wina aliexpress. Tam jest bardzo duzo uczciwych sprzedawcow tylko niektorzy kieruja sie tylko cena a potem sa tego skutki Ale co udowodnisz? Jak telefon jest oryginalny to albo zwrot 10% albo odeslanie. Alirxpress wiecej nie przyzna. Edytowane 2 Września 2015 przez tosshi2
Erus Opublikowano 2 Września 2015 Autor Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Telefon oryginalny Edytowane 2 Września 2015 przez Erus
Numb Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi