Monika Bieniuk Opublikowano 8 Grudnia 2023 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Witam, w dniu dzisiejszym telefon stracił zasięg , i co jakiś czas łapał, był problem z wysyłaniem sms-ów . Odebrałam jeden telefon w aplikacji messenger, i postanowiłam wyłączyć i włączyć telefon. Od chwili włączenie ładuje się logo MI i 3 kropki i nic więcej (ciagle) proba fastboot nic nie robi bo ciagle tylko siw wyswietla napis i nic nie rusza, czy uda sie bez usuwania danych, zdjęć itd ???
Master Opublikowano 11 Grudnia 2023 Opublikowano 11 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 8.12.2023 o 19:39, Monika Bieniuk napisał(a): Witam, w dniu dzisiejszym telefon stracił zasięg , i co jakiś czas łapał, był problem z wysyłaniem sms-ów . Odebrałam jeden telefon w aplikacji messenger, i postanowiłam wyłączyć i włączyć telefon. Od chwili włączenie ładuje się logo MI i 3 kropki i nic więcej (ciagle) proba fastboot nic nie robi bo ciagle tylko siw wyswietla napis i nic nie rusza, czy uda sie bez usuwania danych, zdjęć itd ??? fastboot to taki tryb wgrywania systemu ... ten napis będzie cały czas ... to nic nie pomoże ... może to jakiś problem z płytą główną / dyskiem ... może coś pomóc np. próba aktualizacji systemu ... zależy jaki rom tam był - jak Xiaomi eu to można spróbować zrobić update (przy aktywnym fastboot i jeśli telefon był odblokowany) a global to nie wiem czy da się zrobić update jeśli jest zablokowany ... to musimy spróbować programem miflash - o ile jest tam opcja update bo nie pamiętam ... na pewno jest clear all - tyle że to wywali wszystkie dane z telefonu ... to też może nic nie dać ale jest jakaś szansa zawsze ... a jeśli to płyta albo dysk ma błędy to tylko zostaje serwis ... Edytowane 11 Grudnia 2023 przez Master
Rekomendowane odpowiedzi