Messiash Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Gdzie można kupić oryginalne gniazdo lądowania plus przewód łączący gniazdo z stykami baterii. Najpierw wyłamałem gniazdo (tą końcówkę) wlutowałem końcówkę od S4, ale się strasznie długo lądował więc zamówiłem niby oryginalne z Ali jednak nie pasowało do taśmy łączącej z płyta główną przy próbie wpięcia uszkodziłem też taśmę. Jakieś pomysły? Ktoś serwisuje? Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messiash Posted October 1, 2015 Author Share Posted October 1, 2015 Ktoś zamawiał u nich? Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messiash Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 Temat do zamknięcia. Zamówiłem. I taśmę i płytkę wszystko ok! Do tego miła niespodzianka bo dostałem po dwa egzemplarze taśmy i płytki w cenie jednego. Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts