Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi poco x5 5g

Pytanie

Opublikowano

Witam serdecznie posiadam Xiaomi poco x5 5g i mam takie pytanie ponieważ zasięg sieci wifi potrafi skakać i zasięg sieci t-mobile nie jest najlepszy ponieważ pokazuje mi dwie kreski w mieszkaniu a natomiast jak wyjdę na dwór też nie jest najlepiej natomiast na innym telefonie nie Xiaomi tylko inny model typu realme nie skacze mi wifi a zasięg też potrafi próbowałem innych sieci i jest tak samo co zrobić ?

Screenshot_2023-12-04-10-45-25-301_com.android.settings.jpg

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Właśnie nie wiem co zrobić ponieważ jak wyjdę na dwór to zasięg jak przejdę koło odbiornika to zasięg sieci pokazuje mi się pełny natomiast jak w domu jestem to pokazuje mi dwie kreski zasięgu ale mogę wykonywać połączenia bez problemu natomiast WiFi potrafi mi skakać natomiast na innym telefonie mi w ogóle nie skacze i co może być problemem może mi coś pomóc?

• 0
Opublikowano

Samemu to można zrobić reset do ustawień fabrycznych, jak nie pomoże to można odblokować BL i wgrać na czysto system.

Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Nie wgrasz innego systemu na czysto bo masz zablokowany bootloader. Jedyne co możesz zrobić to reset do ustawień fabrycznych. Może pomoże, ale małe szanse.

• 0
Opublikowano

To nie jest raczej wina samego systemu że jest wadliwa kompilacja i aktualizacja to naprawi, tylko wygląda to albo na zakrzak w systemie i reset może to wyprostuje, albo może wada fizyczna że np modem wadliwy albo jakiś niekontakt przy antenie.

Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Ale chodzi o to że w mieszkaniu mam też tak że zasięg sieci T-Mobile może utrzymać się pełny przez 6 minut i potem spada do 2 kresek. Jak pójdę tam gdzie jest ruter wifi wogóle mi nie skacze . Nie wiem co robić na zewnątrz na dworze pokazuje mi w pewnych miejscach pełny a w niektórych też potrafi skakać.

Też mam taki dzień że np. rano potrafi mi wifi wogóle nie skakać zasięg w domu i nie wiem od czego to zależy a potem wraca i znowu skacze.