Kamil Sobecki Opublikowano 30 Listopada 2023 Opublikowano 30 Listopada 2023 Od wczoraj jestem posiadaczem amazfit balance, mam problem z głośnościa a mianowicie czy w tym zegarku jest jedno ustawienie głośności do wszystkiego? Powiadomienia,głośność budzika i muzyki zmienia sie u mnie razem,... Jak dla mnie straszna lipa,da się to jakoś obejść?
slimak131 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 W dniu 30.11.2023 o 08:12, Kamil Sobecki napisał(a): czy w tym zegarku jest jedno ustawienie głośności do wszystkiego? Tak. Może w aktualizacji to kiedyś poprawią.
YYAANNOOSSHH Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 panowie dopiero zaczynam przygodę z Balancem,, gdzie szukać porad żródłem informacji np. jak zainstalować Tego inteligentnego asystenta FLOW po polsku. mama już os 3.5 i tylko tyle ... mogę liczyć na wsparcie ?
CureMar Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Przecież wszystko masz opisane w wątku, w którym najpierw zadałeś to pytanie, więc czemu zaśmiecasz kolejny?
YYAANNOOSSHH Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Opublikowano 9 Kwietnia 2024 W dniu 5.04.2024 o 14:14, CureMar napisał(a): Przecież wszystko masz opisane w wątku, w którym najpierw zadałeś to pytanie, więc czemu zaśmiecasz kolejny? sorry, brak by lo odpowiedzi ... szukałem kontaktu.
Rekomendowane odpowiedzi