Jaro Dudka Opublikowano 24 Listopada 2023 Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) Jak w tytule, może jakaś rada? Po wyszukiwaniu aktualizacji jest komunikat że Wszystko Aktualne. Na drugim mam wersię10 z 6'2023. Dane:: MiTV-AESP0, wersja9, Stan zabezp:8'2022, Jądro: 4.9.113 Kompilacja: Pl.2055 release-keys Edytowane 24 Listopada 2023 przez Jaro Dudka
electro69 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Opublikowano 13 Grudnia 2023 (edytowane) @Jaro Dudka Mam ten sam problem tylko z boxem s 2 gen. Egzemplarz z 6.2023 r., kupiłem go ok. 2 tygodnie temu i do tej pory nie mam możliwości pobrać nowszej wersji oprogramowania, mimo, że takowa się pojawiła, ale box jej nie wyszukuje (ponoć w tym czasie były 2 aktualizacje). Poprawki mam stare bo z stycznia 2023 r. Miałem już tego szajsu nie kupować po przygodzie z ich 2 smartfonami i Miui, ale niestety po raz kolejny i ostatni dałem się nabrać na kupno sprzętów tej firmy. W smartfonach można było zmienić region na inny kraj i wtedy z reguły pojawiła się aktualizacja tutaj nawet nie ma takiej możliwości. W tej chwili mam nawet nie przetłumaczone niektóre ustawienia w systemie co jest w ogóle żenujące jak na taką firmę. Edytowane 13 Grudnia 2023 przez electro69
Rekomendowane odpowiedzi