Kamil Sobecki Opublikowano 21 Listopada 2023 Opublikowano 21 Listopada 2023 Cześć,jestem posiadaczem Huawei gt2 którego chce zmienić na coś nowszego. Zastanawiałem się nad amazfit gtr 4 ale gdzieś wyczytałem że amazfit "usmierca" tą serię,czy to znaczy że zegarek nie będzie dostawał już żadnych aktualizacji? Polecacie gtr 4 ? czy jest coś innego w podobnych pieniądzach wartego uwagi?
slimak131 Opublikowano 22 Listopada 2023 Opublikowano 22 Listopada 2023 Amazfit "uśmiercił" nazwę GTR. Zmiana nazwy gtr na balance to najtańszy sposób na stworzenie niby całkiem nowego produktu bez dużych zmian na linii montażowej. Roznica między nimi 200 zł oraz większy ekran, nfc, 8 vs 4 czujniki tętna, pomiar ciała. Reszta jest prawie identyczna. Gtr4 dostał aktualizację przedwczoraj. 1
Kamil Sobecki Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Opublikowano 22 Listopada 2023 (edytowane) Czyli teoretycznie balace jest lepszy? według Ciebie warto dopłacić do niego? Jeśli chodzi o funkcjonalność to obydwa mają to co potrzebuje, lecz ten nowszy znając życie będzie dłużej wspierany aktualizacjami Edytowane 22 Listopada 2023 przez Kamil Sobecki
Rekomendowane odpowiedzi