Jump to content
  • 0

Nowy egzemplarz, tacka SIM nie wysuwa się

Question

Posted

Cześć,

nowy egzemplarz Redmi Note 12 Pro, 8/256 i tacka się nie wysuwa, w środku nie ma oporu. Próbowałem igiełki z tego modelu, z poprzedniego, spinacza, który jest trochę grubszy i nic. Spora ilość igły wchodzi do otworu, przez moment użyłem nawet trochę więcej siły - niestety bez powodzenia.

Czy ktoś z Was słyszał o takiej usterce albo ją miał?

Pozdrawiam,

Łukasz

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted (edited)
32 minuty temu, Łukasz Bachur napisał(a):

Cześć,

nowy egzemplarz Redmi Note 12 Pro, 8/256 i tacka się nie wysuwa, w środku nie ma oporu. Próbowałem igiełki z tego modelu, z poprzedniego, spinacza, który jest trochę grubszy i nic. Spora ilość igły wchodzi do otworu, przez moment użyłem nawet trochę więcej siły - niestety bez powodzenia.

Czy ktoś z Was słyszał o takiej usterce albo ją miał?

Pozdrawiam,

Łukasz

to chyba coś takiego jak tu miał typ ...

🙃

jak coś takiego nie pomoże to chyba zostanie już tylko zdjąć obudowę w serwisie ... bo samemu to ciężko to w warunkach domowych zrobić ... kiedyś próbowałem to z Samsungiem Galaxy S6 i się poddałem 🙃

Edited by Master
  • 0
Posted
20 minut temu, Łukasz Bachur napisał(a):

Dzięki za szybką odpowiedź - w życiu bym nie wpadł na to, żeby działać z taśmą :D . Odeślę chyba do sprzedawcy, to będzie najlepsza opcja.

Dzięki!

spróbuj z mocną taśmą ... może da radę ... chyba że chcesz to gwarancyjne załatwić to szkoda zachodu ... to może być też jakaś wada fabryczna tej tacki ... jak jest możliwość wymiany to warto skorzystać 🙃