Kacper Skrzypek Opublikowano 13 Listopada 2023 Opublikowano 13 Listopada 2023 Wątek poświęcony najnowszemu wydaniu ROM-u Xiaomi.eu w wersji stabilnej dla urządzeń Redmi Note 13 Pro 5G / POCO X6 5G (nazwa kodowa: garnet). Link do ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_GARNET_V14.0.13.0.TNRCNXM_v14-13.zip/download ROM można zainstalować zarówno poprzez tryb Fastboot, jak i Recovery (gdy TWRP będzie dostępne). Poradnik tutaj: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ Proszę o kulturalną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
mcichy10 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Mam pytanie. Początkowo RN13 Pro 5G miał być poza chinami sprzedawany jako POCO X6 5G, ale w chwili obecnej widzimy, że na rynku globalnym, m.in. w Polsce, będzie sprzedawany zarówno RN13 Pro 5G jak i POCO X6 5G (ten już jest w sprzedaży). W takim razie muszą to być dwa różne telefony. Jak wygląda na dzień dzisiejszy nazewnictwo modeli i który ROM pobrać w przypadku RN13 Pro 5G?
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2024 To, że telefony noszą różną nazwę, w kwestii ROMu nic nie zmienia. ROM z tego wątku będzie działać na obu.
Gorus Opublikowano 23 Stycznia 2024 Opublikowano 23 Stycznia 2024 (edytowane) A ja z innej beczki, orientuje się ktoś czy jest dostępny ROM indonesia w wersji recovery? Ewentualnie czy rom Taiwan ma dialer i sms od xiaomi oraz polski język, płatności i usługi google? Edytowane 23 Stycznia 2024 przez Gorus
Kacper Skrzypek Opublikowano 23 Stycznia 2024 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2024 2 godziny temu, Gorus napisał(a): A ja z innej beczki, orientuje się ktoś czy jest dostępny ROM indonesia w wersji recovery? Nie. 2 godziny temu, Gorus napisał(a): Ewentualnie czy rom Taiwan ma dialer i sms od xiaomi oraz polski język, płatności i usługi google? Tak.
Rekomendowane odpowiedzi