Skocz do zawartości

Redmi Note 13 Pro 5G / POCO X6 5G - MIUI 14 stabilne by Xiaomi.eu - V14.0.13.0.TNRCNXM - Android 13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony najnowszemu wydaniu ROM-u Xiaomi.eu w wersji stabilnej dla urządzeń Redmi Note 13 Pro 5G / POCO X6 5G (nazwa kodowa: garnet).

Link do ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_GARNET_V14.0.13.0.TNRCNXM_v14-13.zip/download

ROM można zainstalować zarówno poprzez tryb Fastboot, jak i Recovery (gdy TWRP będzie dostępne). Poradnik tutaj: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/

Proszę o kulturalną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie. Początkowo RN13 Pro 5G miał być poza chinami sprzedawany jako POCO X6 5G, ale w chwili obecnej widzimy, że na rynku globalnym, m.in. w Polsce, będzie sprzedawany zarówno RN13 Pro 5G jak i POCO X6 5G (ten już jest w sprzedaży). W takim razie muszą to być dwa różne telefony. Jak wygląda na dzień dzisiejszy nazewnictwo modeli i który ROM pobrać w przypadku RN13 Pro 5G?

Opublikowano (edytowane)

A ja z innej beczki, orientuje się ktoś czy jest dostępny ROM indonesia w wersji recovery? 

Ewentualnie czy rom Taiwan ma dialer i sms od xiaomi oraz polski język, płatności i usługi google? 

Edytowane przez Gorus
Opublikowano
2 godziny temu, Gorus napisał(a):

A ja z innej beczki, orientuje się ktoś czy jest dostępny ROM indonesia w wersji recovery? 

Nie.

2 godziny temu, Gorus napisał(a):

Ewentualnie czy rom Taiwan ma dialer i sms od xiaomi oraz polski język, płatności i usługi google? 

Tak.