kozseb Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 Cześć, Podkusiło mnie by wgrać Orange Fox Recovery który był podpisany pod mój tel. na oficjalnej stronie, ale z inną nazwą kodową. Skutek, telefon nie chce się włączyć w żaden tryb prócz błędnego recovery który nic nie wyświetla. Komputer widzi telefon. Próbowałem wgrać nowy soft przez Mi Flash i niby szło, ale zawsze przekroczył 700s. Co zrobić?
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 Musiałbyś próbować MiFlasha do skutku... Może za którymś razem nie przekroczyłby 700 sekund (nie wiadomo nawet, na czym stoi).
kozseb Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Opublikowano 9 Listopada 2023 Czy jest opcja, że będę go męczył wgraniem tylko recovery by chociaż z niego wyjść?
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 Możesz spróbować, o ile kojarzę obraz recovery jest w paczce od MiFlasha.
kozseb Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Opublikowano 9 Listopada 2023 29 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Możesz spróbować, o ile kojarzę obraz recovery jest w paczce od MiFlasha. W sensie resztę IMG usunąć z paczki?
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 Nie, po prostu próbować wgrać recovery w fastboocie tak jak robiłeś OrangeFox.
kozseb Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Opublikowano 9 Listopada 2023 Tel, nie chce przejść do fastboot, w kółko włącza się w recovery które nic nie wyświetla.
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 Komenda adb reboot bootloader nie działa?
kozseb Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) Na tą chwilę zmieniłem dane w pliku "XiaoMiFlash.exe.Config" notepad++ na 10700s jestem ciekaw i dam znać efektu. ten zabieg nic nie dał, dojechał do końca, którego nie było. adb reboot bootloader - nic nie dał. efekt uruchamiał się od nowa i znów wszedł do recovery Edytowane 9 Listopada 2023 przez kozseb
kozseb Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Opublikowano 9 Listopada 2023 Masz może jakiś pomysł jak do tego podejść? Telefon Redmi 9AT nie chce wejść w fastboot czy w system, jest uruchomiony w trybie recovery teoretycznie miał być wgrany Orange Fox. Nie daje rady MiFlash, wgrywa i wgrać nie może.
Rekomendowane odpowiedzi