kecram Opublikowano 4 Listopada 2023 Opublikowano 4 Listopada 2023 Część, większość pamięci zajmują mi pliki systemowe. Co to jest i jak to usunąć. Skąd, aż tyle się tego wzięło? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Listopada 2023 Opublikowano 4 Listopada 2023 Najprościej byłoby sprawdzić aplikacją DiskUsage. Te "systemowe" rzeczy mogą być równie dobrze po prostu danymi którejś z apek.
kecram Opublikowano 4 Listopada 2023 Autor Opublikowano 4 Listopada 2023 Czy ta apka to potwierdzi i pomoże w usunięciu? Czy to może być po Facebooku?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaOk no i co dalej? Potwierdziło tylko, że taka ilość plików znajduje się w telefonie. Nie da rady wejść w toWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Listopada 2023 Opublikowano 4 Listopada 2023 Musisz zezwolić aplikacji na dostęp do listy zainstalowanych aplikacji. Inaczej nie sprawdzi Ci tych 80 GB.
kecram Opublikowano 4 Listopada 2023 Autor Opublikowano 4 Listopada 2023 Wygląda to teraz tak. Widać, że się zmniejszyło. Ale mimo wszystko jest ponad 22 GB. Jak to usunąć?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi