Skocz do zawartości

Redmi Note 10 - MIUI 14 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 14.0.8.0.SKGMIXM - Android 12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Redmi Note 10 (nazwa kodowa: mojito).

Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_HMNote10_V14.0.8.0.SKGMIXM_v14-12.zip/downloadhttps://androidfilehost.com/?fid=16385555061192789450

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pobrałem najnowszą (poprawioną wersję) 14.0.8.0 i po aktualizacji telefon wchodzi w bootloop'a na znaczku "MI" i po kilkunastu razach wchodzi w twrp. Miałem wcześniejszą wersję 14.0.8.0 i chodziła bez problemu. Niestety nie mam już możliwości powrotu do poprzedniej gdyż została tylko V14.0.3.0. Próbowałem wgrywania tej wersji od aktualizacji poprzez wgranie z kompa przez fastboot i za każdym razem jest to samo. Istnieje możliwość dostania linka do poprzedniej wersji 14.0.8.0 która działała ?

Opublikowano (edytowane)

Niestety nie mam możliwości zrobić loga, gdyż opcja z adb nie działa. Chyba, że są jakieś logi,które zapisują się automatycznie w pamięci telefonu i można je wyciągnąć przez np twrp?

edit:

Udało mi się jakieś logi wyciągnąć. Nie wiem czy to właściwe. Zamieszczam niżej

logcat.txt

Edytowane przez MiSzcz
  • 1 rok później...
Opublikowano

Ale lipa... Faktycznie ten rom jest uwalony. Najgorsze jest to, że straciłem wiele godzin żeby dojść do tego, że to wina romu anie recovery czy czegoś innego. Nie ma nigdzie do pobrania starszej wersji ani też naprawionej. Chyba że jest gdzieś?