dudijack Opublikowano 27 Października 2023 Opublikowano 27 Października 2023 Stało się nagle. Nie mogę się ani wylogować z chmury ani wejść w ustawienia synchronizacji. Wyczyszczenie danych aplikacji nie pomaga.Kod błędu:java.lang.RuntimeException: An error occurred while executing doInBackground() at android.os.AsyncTask$4.done(Unknown Source:27) at java.util.concurrent.FutureTask.finishCompletion(FutureTask.java:381) at java.util.concurrent.FutureTask.setException(FutureTask.java:250) at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:269) at android.os.AsyncTask$SerialExecutor$1.run(Unknown Source:2) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1137) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:637) at java.lang.Thread.run(Thread.java:1012)Caused by: java.lang.SecurityException: Not allowed to bind to service Intent { act=com.xiaomi.simactivate.service.action.BIND pkg=com.xiaomi.simactivate.service } at android.app.ContextImpl.bindServiceCommon(Unknown Source:162) at android.app.ContextImpl.bindService(Unknown Source:19) at android.content.ContextWrapper.bindService(Unknown Source:2) at com.xiaomi.accountsdk.activate.ActivateSdkHelper$AmTaskSession.bind(ActivateSdkHelper.java:345) at com.xiaomi.accountsdk.activate.ActivateSdkHelper.getActivateInfo(ActivateSdkHelper.java:199) at com.xiaomi.accountsdk.activate.ActivateManager.getActivateInfo(ActivateManager.java:171) at com.xiaomi.accountsdk.activate.ActivateManager.blockingGetActivateInfo(ActivateManager.java:175) at com.xiaomi.accountsdk.activate.ActivateStatusReceiver.internalUpdateActivateInfo(ActivateStatusReceiver.java:104) at com.xiaomi.accountsdk.activate.ActivateStatusReceiver.access$000(ActivateStatusReceiver.java:17) at com.xiaomi.accountsdk.activate.ActivateStatusReceiver$1.doInBackground(ActivateStatusReceiver.java:53) at com.xiaomi.accountsdk.activate.ActivateStatusReceiver$1.doInBackground(ActivateStatusReceiver.java:46) at android.os.AsyncTask$3.call(Unknown Source:20) at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:264) ... 4 more Wysłane z mojego 2112123AG przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Października 2023 Opublikowano 27 Października 2023 Spróbuj wyczyścić dane usługi aktywacji kart SIM, bo to z niej wywala błąd, a nie z Chmury.
dudijack Opublikowano 27 Października 2023 Autor Opublikowano 27 Października 2023 Nie mam takiej możliwości , opcja jest wyszarzona, próbowałem Luckiem i też nie pomaga.Wysłane z mojego 2112123AG przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Października 2023 Opublikowano 27 Października 2023 W ustawieniach konta Xiaomi nie możesz się wylogować?
dudijack Opublikowano 27 Października 2023 Autor Opublikowano 27 Października 2023 Nie mogę odpalić wogole tej aplikacji. Dodam że pojawia się jeszcze jeden błąd o treści lokalizacja urządzenia przestała działać.
dudijack Opublikowano 28 Października 2023 Autor Opublikowano 28 Października 2023 Czy mógłby ktoś wrzucić oryginalne apki (Xiaomi Cloud, Synchronizacja chmury, i Kopia zapasowa) "chmurowe". Spróbuję je podmienić Luckiem i zobaczymy co wyjdzie.
Netoper Opublikowano 28 Października 2023 Opublikowano 28 Października 2023 Patrzyłeś na apkmirror?https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
dudijack Opublikowano 28 Października 2023 Autor Opublikowano 28 Października 2023 Tak, ale instalacja tych wersji nie pomaga, być może oryginały wyodrębnione ze stabilnego softu pomogą.
Rekomendowane odpowiedzi