Tomasz Stec Opublikowano 26 Października 2023 Opublikowano 26 Października 2023 Cześć, od kilku(nastu) dni mój Poco F3 resetuje się, gdy jest podłączony do (oryginalnej) ładowarki. Po chwili ekran zamarza i po chwili uruchamia się ponownie. Zdarza się, że wpada w pętle i resetuje do czasu, kiedy nie odłączę go od ładowarki. Dodam, że kiedy jest odłączony od prądu, to nie ma z nim żadnych problemów. Czy ktoś z Was miał może taki przypadek? Czy przywrócenie ustawień fabrycznych ma wg Was sens, czy to kwestia sprzętowa? Dzięki za wszystkie wskazówki
Netoper Opublikowano 26 Października 2023 Opublikowano 26 Października 2023 Zacznij od podpięcia pod inną ładowarkę, inny przewód.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Tomasz Stec Opublikowano 26 Października 2023 Autor Opublikowano 26 Października 2023 Niestety problem występuje także przy innych ładowarkach.
Netoper Opublikowano 26 Października 2023 Opublikowano 26 Października 2023 A weź jeszcze odmuchaj solidnie gniazdo, może cos tam wlazło i robi mikrowzarcie.miedzy pinami ładowania a danych.Bo jeśli nie pomogła zmiana ładowarki i przewodu, jeśli nie będzie to zanieczyszczenie gniazda to na 99% klęknął moduł ładowania/płytka USB.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
andrzej wajda Opublikowano 20 Marca 2024 Opublikowano 20 Marca 2024 Też mam taki problem, i zaczęło się podobnie około 3/4 miesiące temu, telefon mam 2 lata. Po podłączeniu ładowarki ciągłe restarty, na ekranie w momencie restartu czasami pojawia się pasek z artefaktami (kolorowe mrówki na wysokości około środka klawiatury) wysokość paska z ~10px
bruderwielki Opublikowano 15 Maja 2024 Opublikowano 15 Maja 2024 Witam, mam ten sam kłopot od kilku miesięcy, wymiana ładowarek, wymiana modułu ładowania nic nie dały, jakieś pomysły? Pomóżcie
Master Opublikowano 15 Maja 2024 Opublikowano 15 Maja 2024 no to zostaje problem po stronie telefonu / elektroniki ... może to poważniejszy problem niż moduł / gniazdo ... na to by wychodziło ... może to jakiś chip na płycie ... ładowanie też ma różne zabezpieczenia i odpowiada za to widocznie nie tylko moduł ...
Rekomendowane odpowiedzi