mowmibruce Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 (edited) Cześć. Mam opaskę mi band 4 i nie mierzy snu w dzień. Zastanawiam się nad zakupem mi band 7, żeby taka możliwość była. Mi band 7 mierzy czas snu w ciągu dnia? Jest to dla mnie bardzo ważne, ponieważ co kilka dni odsypiam w ciągu dnia. Zależy mi na statystykach tygodniowych, miesięcznych ile czasu średnio śpię na dobę uwzględniając całość snu, również w dzień. Pozdro Edited October 22, 2023 by mowmibruce Literówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamdvd Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Mam Mi Band 6. Podczas dnia mierzy sen, ale nie wlicza tego do statystyki snu, tylko jako drzemki. Nie ma też wyszczególnionych faz snu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mowmibruce Posted October 24, 2023 Author Share Posted October 24, 2023 Wielkie dzięki za odpowiedź. Wiem już więcej, ale dalej nie wiem co robić 😄 Z tego co widziałem, niestety producenci nie informują, czy opaski w ciągu dnia mierzą sen, tak jak robiłyby to w nocy. Tak że niestety nie wiadomo co kupić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts