mowmibruce Opublikowano 22 Października 2023 Opublikowano 22 Października 2023 (edytowane) Cześć. Mam opaskę mi band 4 i nie mierzy snu w dzień. Zastanawiam się nad zakupem mi band 7, żeby taka możliwość była. Mi band 7 mierzy czas snu w ciągu dnia? Jest to dla mnie bardzo ważne, ponieważ co kilka dni odsypiam w ciągu dnia. Zależy mi na statystykach tygodniowych, miesięcznych ile czasu średnio śpię na dobę uwzględniając całość snu, również w dzień. Pozdro Edytowane 22 Października 2023 przez mowmibruce Literówka
adamdvd Opublikowano 22 Października 2023 Opublikowano 22 Października 2023 Mam Mi Band 6. Podczas dnia mierzy sen, ale nie wlicza tego do statystyki snu, tylko jako drzemki. Nie ma też wyszczególnionych faz snu.
mowmibruce Opublikowano 24 Października 2023 Autor Opublikowano 24 Października 2023 Wielkie dzięki za odpowiedź. Wiem już więcej, ale dalej nie wiem co robić 😄 Z tego co widziałem, niestety producenci nie informują, czy opaski w ciągu dnia mierzą sen, tak jak robiłyby to w nocy. Tak że niestety nie wiadomo co kupić.
Rekomendowane odpowiedzi