ksywa Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Witam Mój problem polega na tym, iż nie mogę dodać konta Microsoft w systemowej aplikacji poczta. Wpisuję e-mail oraz hasło a potem przenosi mnie do konfiguracji ręcznej. Znalazłem na stronie Mcrosoftu poradnik jak skonfigurować ręcznie, jednak wyskakuje informacja o nieprawidłowej nazwie użytkownika lub nieprawidłowym haśle, które oczywiście są poprawne bo na stronie mogę się normalnie zalogować. Żeby było śmieszniej mam jakby dwa konta jedno z końcówką outlook.com a drugie live.com i to pierwsze dodaje się normalnie, nie przenosząc mnie do konfiguracji ręcznej, a to drugie natomiast nie chce się dodać. Wcześniej, przed instalacją lollipopa i przywróceniem telefonu do stanu fabrycznego za pomocą miflasha nie miałem tego problemu.
Numb Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 U mnie konto live.com dodaje się pomyślnie, jak exchange. Nie muszę żadnej konfiguracji ręcznej.
ZduneX25 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 W aplikacji wybieram outlook.com (przy dodawaniu konta), a potem podmieniam email na windowslive.com i też mi śmiga.
ksywa Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Nie wiem jak ale teraz klikając zaloguj poszło i nie przenosiło mnie do ustawień ręcznych, wcześniej jak wpisałem e-mail i hasło, klikając zaloguj przenosiło mnie do tych właśnie ustawień aby to ręcznie ustawiać. Nie wiem może ma to związek z zainstalowaniem poczty Outlook Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi