Skocz do zawartości

Mi Pro 2 downg flashuje ale nie zmienia wersji drv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem hulajnogę pro 2 odblokowaną do 40km/h. Problem w tym, że nie świeci lampka z tyłu, chciałbym wgrać oryginalne oprogramowanie. Mam DRV 229, BLE 1.2.9, BMS 1.4.1. Więc teoretycznie wszystko powinno pójść gładko, ale tak nie jest. Flashowałem oryginalnymi softami i modyfikowanymi w wersjach 2.2.3 i 2.3.6 przez downG, proces dochodzi do 100% ale nie zmienia wersji. Przez scooterhacking wyrzuca błąd Getting error Flashing Failed, Update failed!Reason: Data Format Error, powercycle your phone and scooter may help. Chciałem zaktualizować soft przez apke xiaomi ponieważ mam drugi dashboard ale obawiam się, że podniesie drv i potem nie odblokuje hulajnogi. Jakieś wskazówki?

Opublikowano

Wybacz , ze offtop ale na Boga po co Ci 40km/h. Chcesz szpanować kumpom. Po chdniku nie mozesz bo poniesiesztego konsekwencje, po normalnej ulicy tez nie, a drog na rowerow i hulajnog na mieście jest tyle , ze można policzyc na palcach pewnie. Zamiast pozostać na starym sprawnym sofcie mieszasz i masz problem. Ponadto takie podkęcenie i jazda, i niestety spowodowanie wypadku nietrudno o czym sam się przekonalem. Jesteś pewnie pelnoletni i chcesz odpowiadać jak dorosly. Nie myśl jestem zwolennikiem hulajnog ale 20-25 km/h zupelnie wystarczy. I to tyle.

Opublikowano

Ale czy umiesz czytać ze zrozumieniem? Ja już KUPIŁEM hulajnogę z takim softem. Nie napisałem, że chcę odblokować do takiej samej prędkości, choć obecne 20km/h w pro 4 to przesada. I warto przeczytać co się pisze (pisownia) :-).