Marcin Czyżewski Opublikowano 3 Października 2023 Opublikowano 3 Października 2023 Hej, wszystko było dobrze, do momentu aż nie postanowiłem rozłączyć zegarka z telefonem poziomu aplikacji. Teraz wszystkie zliczane statystyki na zegarku i apce mają inną godzinę niż aktualnea , mimo że rejestrowane ćwiczenia i czas na zegarku zgadzają się z tym rzeczywistym. Restartowałem zegarek, apkę, odinstalowywałem i na nowo instalowałem, rozparowywałem i parowałem, czyściłem dane z apki, nawet nowe konto utworzyłem i na nie się zalogowałem do apki mi fit i z nim powiązałem zegarek i nic. Nie wiem już co zrobić aby statystyki z zegarka zgadzały się z aktualnym czasem. Nawet telefon restartowałem i nic... Wygląda na to.jakby statystyki były liczone rozpoznawane po innej strefie czasowej niż powinno być Co do regionu mam ustawiony Polski, więc czas powinien być poprawny dla wszystkich statystyk, ustawień w zegarku a teraz wychodzi jakby częściowo zegarek rozpoznawał inną strefę czasową do liczonych statystyk. Nie ukrywam, mocno mi to przeszkadza... Czy ktoś miał podobny problem? Udało się go rozwiązać lub wie jak to naprawić?
Kalabis1920 Opublikowano 3 Października 2023 Opublikowano 3 Października 2023 Ja mam to samo tyle że z krokami na telefonie liczy jakby podwójnie a na zegarku normalnie też po rozłączeniu.
Rekomendowane odpowiedzi