mcdriven Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jako nowy, witam wszystkich forumowiczów. Mam problem z transmisją danych po sieci. Ogólnie pocztę ściąga, strony mogę przeglądać bez problemów ale nie mogę nic pobrać ze sklepu play. Przy próbie pobrania czegokolwiek, zawsze przed pobraniem pojawia się komunikat że aplikacja jest bardzo duża i żeby uniknąć kosztów zalecają pobieranie przez wifi. Czyli jak zawsze. Domyślnie zaznaczona jest opcja <Pobierz tylko przez WIFI>. Odznaczam to, a i tak po chwili, powyżej paska pobierania pojawia się info o oczekiwaniu na sieć WIFI. Po WIFI ze sklepu pobieram normalnie. Nie mam ustawionych żadnych limitów pobierania.
daniel.wu Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Aplikacja Pobrane -> na górze po prawej stronie '...' ->Ustawienia-> bez limitu
ZduneX25 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jak wyżej, kłania się FAQ. Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi