gregorczyk91 Opublikowano 2 Października 2023 Opublikowano 2 Października 2023 Witam mam problem z Note 11 pro. Jest nowy. Kiedy przytrzymuje mocniej ekran w miejscu gdzie jest czytnik papilarny ekran mogą na czarno a czasem jasność zmiejsza. W innych miejscach jest okej. Tak samo jak klepkę telefon w plecki też mruga na czarno. Wie ktoś co może być przyczyną?? Gdy mocniej nacne ekran on mruga na sekundę na czarno.
Netoper Opublikowano 2 Października 2023 Opublikowano 2 Października 2023 Przyczyną może być np. wada wyświetlacza czy płyty głownej.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
gregorczyk91 Opublikowano 2 Października 2023 Autor Opublikowano 2 Października 2023 Dotykam delikatnie jest git. A dotykam mocniej po dolnej połowiie o mruga na czarno...
Master Opublikowano 2 Października 2023 Opublikowano 2 Października 2023 1 minutę temu, gregorczyk91 napisał(a): Dotykam delikatnie jest git. A dotykam mocniej po dolnej połowiie o mruga na czarno... tak jak napisał pan Netoper - to jakaś wada sprzętowa ... prawdopodobnie fabryczna - opisz problem i dawaj na serwis ... trafiłeś po prostu na taką sztukę ... a przeszło nie wykryte przez kontrolę jakosci
gregorczyk91 Opublikowano 2 Października 2023 Autor Opublikowano 2 Października 2023 Wiesz normalnie gram 120klatek w grach wszystko śmiga a jak za mocno "tapne" to mrugnie na czarno. Np jak strzelam wszystko śmiga a jak za mocno przycisnę drugą dolną połowe ekranu to mruga na czarno... Dziwne bo wstałem rano i grałem i nagle coś zaczeło mrugać.... A jaki serwis? Bez faktury da radę do Xiaomi czy gdzie mam z tym iść chłopaki? Wszystko śmigało nagle się budzę odpalam gierkę i mruga myślałem że nigdy tak mocno nie naciskałem. Nagle tak z nikąd. Telefon śmiga normalnie jak zawsze tylko mocne naciśnięcie w dół ekranu i gaśnie na sekundę i ponawia... Dziwne. A jak włączam telefon i pokazuje ikonę MI to naciskam i nic nie mruga dopiero jak system się załaduje więc to dziwne. Jak włączam i naciskam to nic nie mruga dopiero jak załaduje to mruga. Więc to nie ekran...
Rekomendowane odpowiedzi