Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio przestało mi działać gniazdo jack od słuchawek tkz. gra jedna słuchawka, nie raz jak się poruszy jackiem to grają obie. Obawiałem się że to wina jacka w słuchawkach ale niestety one śmigają na innym fonie. Pytałem się w serwisie czy by coś takiego zrobili i zaśpiewali 20-50 zł ale musiał bym przynieść cześć bo nie mają. Teraz pytanie - gdzie takową kupię w Polsce?

Fon ma gwarancję ale odesłanie to koszty i długi czas oczekiwania więc bardziej mi się opłaca oddać go do serwisu. Tym bardziej że potrzebne mi jest to na już. Nigdy nie lubiłem za bardzo oddawać czegokolwiek do serwisu, ze słuchawkami to zawsze mówili że wina po stronie użytkownika, a prawda taka że lipne jacki były. Do tego czekać miesiąc. Myślę że raczej to samo xiaomi powie.

Opublikowano

Nie. Nie przykuwam do tego uwagi. Aktualnie robię jednego redmi i może mieć walniętą płytę główną. Jeżeli tak będzie to może właściciel odsprzeda Ci płytkę za grosze i sobie tam w serwisie odlutują gniazdo.

Opublikowano (edytowane)

Nie. Nie przykuwam do tego uwagi. Aktualnie robię jednego redmi i może mieć walniętą płytę główną. Jeżeli tak będzie to może właściciel odsprzeda Ci płytkę za grosze i sobie tam w serwisie odlutują gniazdo.

To jak będziesz już pewny że to płyta to podaj namiary do tego właściciela.

Edytowane przez kolo33
Opublikowano (edytowane)

Użytkownik ddr sprzedał mi tą część za co mu dziękuję :) tkz. ma jutro wysłać, oczywiście używaną tak więc temat do zamknięcia.

Edytowane przez kolo33
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...