bmwwyspa Opublikowano 11 Września 2023 Opublikowano 11 Września 2023 Czy ktoś z Kolegów wie może gdzie w menu poco F5 znajdę wyłączenie wibracji przy dotyku ? Mam usunięty bootloader i wgrane najnowsze miui eu 14.0.23.0. I nigdzie w menu nie mogę tego znaleźć wyłączenia tej funkcji?
0 Master Opublikowano 11 Września 2023 Opublikowano 11 Września 2023 u mnie to jest tak jak widać w załączeniu - sprawdź czy też będziesz miał dostęp czyli dodatkowe ustawienia / ułatwienia dostępu / fizyczne / wibracja 1
0 bmwwyspa Opublikowano 11 Września 2023 Autor Opublikowano 11 Września 2023 (edytowane) Tak to jest tu gdzie podałeś 😉Dzięki bardzo Kolego, w życiu bym chyba tego nie znalazł, a tak na marginesie to już zakopać tej funkcji bardziej nie można było 🤣 Edytowane 11 Września 2023 przez bmwwyspa 1
0 Master Opublikowano 11 Września 2023 Opublikowano 11 Września 2023 1 godzinę temu, bmwwyspa napisał(a): Tak to jest tu gdzie podałeś 😉Dzięki bardzo Kolego, w życiu bym chyba tego nie znalazł, a tak na marginesie to już zakopać tej funkcji bardziej nie można było 🤣 to fakt ... trochę to "zakopane" 🙃 pamiętaj że masz wyszukiwarkę w panelu ustawień i zawsze tym możesz się wspomagać ... bardzo przydatne bo tych funkcji i ustawień jest masa a z czasem może ze łba wylecieć gdzie co było 🙃
Pytanie
bmwwyspa
Czy ktoś z Kolegów wie może gdzie w menu poco F5 znajdę wyłączenie wibracji przy dotyku ? Mam usunięty bootloader i wgrane najnowsze miui eu 14.0.23.0. I nigdzie w menu nie mogę tego znaleźć wyłączenia tej funkcji?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi