lufa9999 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Witam. Mam w posiadaniu telefon Xiaomi Mi 10T Lite. W necie wszędzie podają że posiada on dual sim. Mam Androida 12 i w menu też pokazuje że są przewidziane dwie karty sim. Ale po wyciągnięciu tacki na karty jest miejsce na kartę microSD oraz jedną kartę nano sim. Za diabła nie wiem gdzie jest miejsce na drugą kartę sim. Wcześniej miałem Poco F2 i też trochę trwało zanim załapałem jak dwie karty sim włożyć. Ale dało się. Więc pytanie. Czy Xiaomi Mi 10T Lite ma dual sim czy nie i, jeśli ma, to jak zamontować dwie karty sim?
FromWP Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 31 minut temu, lufa9999 napisał(a): jeśli ma, to jak zamontować dwie karty sim? Drugą kartę można włożyć zamiast karty SD. Musisz pokombinować. Na pewno się da.
kris68 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Nie wkładasz tak jak pierwszą poprzecznie w stosunku do tej niżej. Wiem, bo tak niestety mam w RN12 5G, też mnie to wkurza, bo mogli dać tackę na dwie karty i kartę pamięci, ale jak zwykle eksperymentują. A muszę mieć drugą kartę sim, bo tam mam z Plusa 1000 GB miesięcznie, jak potrzebuję gdzieś poza dom zabrać 14” laptopa i tam korzystać z miarę szybkiego netu.
Rekomendowane odpowiedzi