mireek2 Opublikowano 29 Lipca 2023 Opublikowano 29 Lipca 2023 (edytowane) Witam. Często pokazuje mi się na ekranie głównym powiadomienie jak na załączonym obrazku. Co to jest? Włączyć czy odrzucić? Edytowane 29 Lipca 2023 przez mireek2
0 Master Opublikowano 29 Lipca 2023 Opublikowano 29 Lipca 2023 to sam instalowales? bo to chyba jakaś apka/usługa - jak nie korzystasz to lepiej wywalić - ewentualnie wyłączyć powiadomienia dla niej i po sprawie 🙃 https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/com-xiaomi-networkboost/com-xiaomi-networkboost-13-release/com-xiaomi-networkboost-13-android-apk-download/
0 mireek2 Opublikowano 29 Lipca 2023 Autor Opublikowano 29 Lipca 2023 3 godziny temu, Master napisał(a): to sam instalowales? nie instalowałem, zaczęło się to pojawiać po aktualizacji z MIUI 13 do 14...
0 Master Opublikowano 29 Lipca 2023 Opublikowano 29 Lipca 2023 43 minuty temu, mireek2 napisał(a): nie instalowałem, zaczęło się to pojawiać po aktualizacji z MIUI 13 do 14... no ja też robiłem aktualizacje do miui 14 - z 13 - i nic takiego się nie pojawiło ... wywal to powiadomienie albo zobacz czy nie da się tego odinstalować ... w ostateczności nożna zobaczyć czy będzie to widoczne w debloaterze i tam to wywalić
Pytanie
mireek2
Witam. Często pokazuje mi się na ekranie głównym powiadomienie jak na załączonym obrazku.
Co to jest? Włączyć czy odrzucić?
Edytowane przez mireek23 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi