zoolwiq Opublikowano 22 Lipca 2023 Opublikowano 22 Lipca 2023 Witam, chciałbym dopytać, czy jak jestem na miui.eu beta (Xiaomi 13) to robić aktualizacje modułu bluetooth kiedy mnie o to prosi zaraz po aktualce systemu?
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Lipca 2023 Opublikowano 22 Lipca 2023 Możesz zrobić. Te aktualizacje są dostarczane przez Xiaomi, nie przez nas.
0 zoolwiq Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Ok, super, dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie: odkąd mam Xiaomi 13 praktycznie natychmiast przeszedłem z oficjalnego systemu na miui.eu beta (twrp) i za każdym razem jak wychodzi aktualka to od razu ją robię. Od początku i przez kilka aktualizacji w sklepie Play był certyfikat Play Protect, od chyba dwóch ostatnich tego certyfikatu już nie mam, co więcej, google myśli że korzystam z telefonu Google Pixel 2... O co tu chodzi, chyba nie powinno tak być?
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Pixel jest po to, by przechodziło SafetyNet. Niestety Google zaczyna z tym kombinować i na telefonach, które zaczynały z Androidem 13, czyli m.in. Xiaomi 13, ten test już nie "idzie" (przechodzi Basic, ale już nie CTS). Na razie nie znamy na to rozwiązania.
0 zoolwiq Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Dzięki za szybką odpowiedź Czyli wszystko jest "w porządku"
Pytanie
zoolwiq
Witam, chciałbym dopytać, czy jak jestem na miui.eu beta (Xiaomi 13) to robić aktualizacje modułu bluetooth kiedy mnie o to prosi zaraz po aktualce systemu?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi