Dariusz Hryń Opublikowano 15 Lipca 2023 Opublikowano 15 Lipca 2023 Witam! Dzisiaj zauważyłem że nie mogę uruchomić na mi box 4 (ale także mi box3) HBO Max. Odsyła mnie do aktualizacji ale gdy chcę zaktualizować na dole wyświetla "Ta aplikacja nie jest zgodna z twoim urządzeniem. Skontaktuj się z deweloperem, by dowiedzieć się więcej". Coś przespałem? Od teraz jest brak wsparcia dla tych urządzeń przez HBO max? Jakieś sugestie. Próbowałem zainstalować apk (najnowsze) ale dokładnie ten sam wynik. Odsyła do aktualizacji i wywala komunikat że urządzenie nie jest zgodne. Jakieś pomysły?
sebi161 Opublikowano 15 Lipca 2023 Opublikowano 15 Lipca 2023 Można spróbować apkmirror pobrać plik i wgrać Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
langolier Opublikowano 15 Lipca 2023 Opublikowano 15 Lipca 2023 Napisał że próbował .APK. ale może niech rzeczywiście starszą wersję spróbuje
sebi161 Opublikowano 15 Lipca 2023 Opublikowano 15 Lipca 2023 Miałem taką samą sytuację na Amazon firestick tylko że tutaj była sprawa licencji chyba i trzeba było kombinować z apkWysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 15 Lipca 2023 Opublikowano 15 Lipca 2023 Jeśli dev wprowadził jakieś zmiany no to z nim trzeba wyjaśni sytuację, albo zainstalować starszą wersję.A jeśli chodzi o zgodność to być może dev porzucił starsze wersje androida.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Dariusz Hryń Opublikowano 16 Lipca 2023 Autor Opublikowano 16 Lipca 2023 W dniu 15.07.2023 o 16:34, langolier napisał(a): Masz ver.1 czy ver.2 MiBox ? A jak to sprawdzić? 20 godzin temu, sebi161 napisał(a): Można spróbować apkmirror pobrać plik i wgrać Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Ale próbowałem wrzucić akp - ale ta sama historia - chce pobrać nowszą wersję - i wtedy wywala info że "ta aplikacja nie jest już zgodna z twoim urządzeniem"
Rekomendowane odpowiedzi